X

Over ons

Rapide (SHIPPING) bestaat sinds 1995 en heeft zich in de eerste 5 jaar van haar bestaan vooral bezig gehouden met SCHEEPVAART, maar heeft in de jaren daarna haar domein uitgebreid met ZANDHANDEL en BEVRACHTING. 

De drijvende kracht achter de onderneming zijn Dik Hovestadt en Cora Hovestadt. 

Dik Hovestadt is afkomstig uit een schippersfamilie, geboren en getogen aan het water, mede daardoor heeft hij veel kennis en ervaring met de binnenvaart.  

Cora Hovestadt is vanaf 1999 bij de onderneming betrokken, en  is inmiddels op de hoogte van alle ins en outs van het transport over de binnenwateren.  

Door eerst samen, en later met enkele medewerkers, zich vol in te zetten hebben zij de onderneming opgebouwd tot wat hij nu is; een groeiende onderneming die met de grootste zorg en inzet optimaal de klanten (verladers) bedient.  

Het streven van de onderneming is om meer en meer een all-round platform te worden voor transporten over water. 

Het motto van de onderneming  is: “Kan niet, bestaat niet; waar een wil is, is een weg!” Rapide Shipping zoekt samen met de klant een oplossing voor elk transport!

Sinds enige tijd is Rapide Shipping verbonden aan Rapide Transport & Logistics SRL. Deze onderneming is met een eigen vloot actief in de regio Roemenië, de activiteiten bestaan uit baggerwerken en logistiek.